Hvem er vi.

Velkommen til Kennel von de Atletico’s Hjemmeside.

Vi hedder Kenneth Kammersgaard Mortensen 45 år og forsikringsrådgiver hos Tryg og Mette Marie Greve 46 år og uddannet pædagog. Vi er bosiddende  lidt udenfor Horsens.

Vi bor på landet, hvor vi har adgang til skønne natur områder samt stor aflukket have til hundene.

Vi er ved at anlægge egen private træningsbane, så vi hurtigere kan få vores hunde gjort prøve klar. 

Kenneth har haft/ arbejdet med boxer i 25 år, men for 4 år siden faldt vi for Rottweileren og sidenhen er det blevet til 3 stk. Vores hunde bor indenfor sammen med hos, vi har ikke løbegårde eller kenneler, hvor de står i, for os er de en del af familien og vi sætter meget stor pris på, at de er en stor del af familien.

Vi går meget ind for sundhed ved vores hunde og viser det sig at vores hund har en fejl bliver den ikke brugt i avl, men det vil ikke afholde os fra at arbejde med den på træningsbane, så længe det er muligt, da den jo stadig har brug for udfordringer og blive aktiveres.                                    

Vi bruger meget tid på at udstille vores hunde, både i ind og udlandet.

Træning er en vigtig del at det at have med en rottweiler at gøre, det er en aktiv hund som elsker nye udfordringer, dette får vores hunde på forskellige hundepladser samt derhjemme i haven.

Da Kenneth er handicappet og sidder i kørestol efter en fejloperation i ryggen for godt 18 år siden, stilles derfor meget store krav til vores hundes fysiske og mentale tilstand, da Kenneth skal kunne magte hundene både i udstillingsringen og på hundepladsen. Det er vigtigt for Kenneth at han selv kan arbejde med sine hunde og har planer / forhåbninger om at tage IGP prøver med Kejser som den første kørestolsbruger.

I løbet af 2011, tog vi  Dansk Kennel Klubs opdrætter kursus samt Jura kursus, så vi bedst muligt kan vejlede jer der ønsker at købe hvalp/ hund ved os.

Håber meget, at igennem vores hjemmeside, at I har lært lidt om os og vores hunde og hvad vi står for. Er der noget i vil vide, er I meget velkommen til at kontakte os.

Håber i vil hygge jer med vores hjemmeside og vores dejlige hunde.

 

Med venlig hilsen

Kenneth og Mette.