Til minde om.

Louis var den første hanhund der har været i vores kennel, han var fantastisk på alle måder, men han måtte opgive kampen imod en hjernesvulst dan han var 7 år gammel, en hund man kun får en gang i livet.

R.I.P. Louis :'(

Rusty vores tapre kæmper - en fantastisk hund med det mest vidunderlige sind, en drøm af en boxer som vi har sat ufattelig stor pris på at have ahft i vores hjem - desværre kan han nu kun opleves på de evige jagtmarker.

R.I.P. Russer dreng :'(

Prinz fars lille dreng som alt for tidligt taget fra os pga sin kroniske menigitis.

Prinz kom fra det sydlige tyskland og var en utrolig træningshunde, hvor han desværre ikke nåede den karriere som han fortjente.

R.I.P. Prinzmand :'(

Smukke Djoko, kan du sove godt og hvile i fred :'( Du havde fortjent meget mere, men vi ved du nu hygger dig på evig jagtmarker :'(

Skønne Verona løber nu rundt på de evige jagtmarker sammen med vores øvrige hunde som er gået i forvejen.

Ozzy Optima Grata, forlod os i en alt for tidlig alder den 29/9-2018 - Han opnåede meget på div. udstillinger, men han lever videre i vores C - D og E-kuld som han alle er far til.

Hey-Püppy von der Nordheide forlod os den 26.06.2019 - hun var mor til vores A - B og E-kuld udover dette opnåede 10 gode år hos og kronede det hele med at blive Dansk Veteran Champion 14 dage før hun sagde farvel til os.

Febæk's Elly er til dato vores eneste Bulldog - hun var et kærlig og glad lille væsen lige til det sidste - Elly er mor til vores eneste Bulldog kuld til dato - hun forlod os den 25.03.2020

Errani er vores eget opdræt efter Heiki og Ozzy - deværre bød livet hende mange udfordringer og hun sov stille ind onsdag den 04.08.2021.