News

Fredag 26.08.2022.

Åh der er sket meget siden sidst.

Vi er flyttet siden sidst og bor nu lidt udenfor Horsens, i nærheden af Brædstrup. Vi tog beslutningen at nu skulle det være, så vi kunne give vores hunde de optimale forhold. På vores lille landsted vi nu kæmpe indhegnet have, hvor hundene kan løbe frit samt egen træningsbane.

Vi har idag 4 hunde, 3 Rottweiler og en enkelt boxer. Boxeren har vi kun indtil hun skal ned til sin nye familie.

Vi har fået udstillet en del og med rigtig fine resultater. Kejser mangler nu kun 1 certifikat for at opnå titlen som Dansk udstillinge champion.

Pietje som nu er rundet et år, skal nu igennem sin HD fotografering og så må vi se, hvordan det går.

Sidste nye skud på stammen Laya, er nu små 5 mdr. og er så småt påbegyndt sin træning samt er blevet udstillet et par gange, men fine resultater så det lover godt for fremtiden.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mandag 09.08.2021.

Vi har ikke været ret gode til at opdatere vores hjemmeside, det har der været mange årsager til, men mest af alt har det været en hård periode, hvor mange af vores hunde er faldet fra og kun ganske få er kommet til.

Så fra at have 4 boxere og en bulldog, er vi idag i den situation at vi kune har 1 boxer og en rottweiler.

Jamen opdrætter i ikke kun boxere? Både ja og nej - vi har lavet et enkelt kuld med engelske bulldog's ellers har vi kun lavet kuld med vores boxere, hvad fremtiden bringer er altid svært at spå om, men der er ingen tvivl om, at Rottweileren har taget os med strom, men vi ved også at boxeren står vor hjerter nær.

Vi vil fremtiden bestræbe os på at kunne lave en ugentlig opdatering til jer, men skrider deadlinen, håber vi i bærer over med os.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Lørdag 29.09.2018.

Meget er sket siden vi sidst har opdateret vores hjemmeside.

Vi har haft nogle meget hårde år, hvor vi har mistet nogle af vores hunde pludseligt og ramt af sygedom, som har gjort at vi er blevet nulstillet i vores avlsprogram.

Vi er af den holdning at vi ikke vil avle på forældredyr, søskende eller nære slægtninger, som har en påvist avlslidelse.

Derfor har vi været nødsaget til at lukke vores linjer ned og starte forfra, hvilket ikke er nemt da man selv har sunde hunde gående, som man hver dag er fristet af at sætte i avl, men vi er nød til at være tro imod vores filosofi og vision og se om vi kan finde egnede avlsdyr et andet sted nu. Denne process er ikke nem, for vi har set rundt om i hele Europa og at finde den type med de sundhedskrav vi har er ikke nemt.

Vi er så småt igen begyndt at være aktive på udstillingerne igen og har udstillet på den tyske jahressieger i år, men et meget flot resultat til vores veteran tæve Heiki som blev nr.2 ud af 8 tæver i den tigrede klasse, et resultat vi er super stolte af og det beviser bare at vores gamle pige på nu 9,5 år stadig væk kan begå sig internationalt.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Onsdag 23.12.2016.

Året er ved at være gået og her i kennelen har det været et år med både modgang men også medgang.

Vi vil som altid gerne ønske alle som er en del af vores kennel ren rigtig glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.

2017 ja hvad kommer det til at bringe med sig? vi kan kun sige at der kommer et par overraskelser og så får i vi forhåbentlig vores første kuld hvalpe med vores engelske bulldog, hvilket vi ser meget frem til.

Pas rigtig godt på jer selv og jeres firebenet venner henover nytåret, da det kan være en vanskelig tid for vores venner.

Glædelig Jul og Godt Nytår.

 

Mandag 11.10.2016.

Vores F-kuld så dagens lys i lørdags efter en kompliceret fødsel endte resultatet med at vi fik 3 fine hvalpe(se mere under f-kuldet).

 

Torsdag 26.07.2016.

Efter de seneste barske oplevelser føler vi igen at vi har lidt vind i sejlene.

Vi har været på flere udstillinger og vores Kolette er blevet tysk VDH Champion i mellemtiden, hvilket var et stort øjeblik for os og hendes nuværende ejer.

Vi går nu igen med planerne om at lave et kuld hvalpe, så vi forventer at parre Verona indenfor de næste par uger da hun lige er gået i løb.

Så går alt efter planen vil der være små fine hvalpe til oktober.

 

Tirsdag 17.05.2016.

Dagen idag er ikke ligefrem en vi vil tilbage på med glæde! 

Lima gik planmæssig i fødsel mandag middag og tirsdag kl. 11.37 fødte hun en stor tigret med hvide aftegninger på 556 g. Desværre var det den eneste hvalp i kuldet og hun var født med en læbe/ganespaltning, så hun måtte kort efter fødslen aflives hos dyrlægen.

Lima klarede fødslen af hvalpen med bravour, så det giver så da en tro på at hun i fremtiden vil få muligheden for at få et større kuld og derved bliver mor.

Lige nu sidder vi alle med en følelse af tomhed og at det hele virker så meningsløst! Men vi må nu se fremad og se positivt på det, så vi forventer og arbejder på et kuld hvalpe igen sidst på året, hvis alt flasker sig.

 

Onsdag 03.05.2016.

Igår var vi en tur ved dyrlægen med vores tæver Lima og Rihanna og det var en lidt blandet fornøjelse.

Lima er drægtig, men røntgen viste at der kun er 2 hvalpe i hende og deværre viste det sig også at Rihanna ingen hvalpe havde i sig, så det var en lang tur hjem igår.

Nu ser vi frem til at tage imod Limas hvalpe om godt en uges tid.

 

Tirsdag 05.04.2016.

Vi har parret vores tæve Rihanna med vores dejlige dreng Ozzy, så nu håber vi på fine hvalpe til juni.

Mere info under vores G-kuld.¨

 

Lørdag 12.03.2016.

Vi har de seneste dage parret vores tæve Lima med Ozzy, se mere under vores F-Kuld.

 

Fredag 11.03.2016.

Der er sket en del her på det sidste, for lige nu går det rigtig stærk.

I mandags havde vi 4 hvalpe til sundheds-undersøgelser i Årslev og alle med super fine resultater, resultaterne kan ses under Ozzy avlsdata.

Derudover er Lima gået i løb og hun bliver i disse timer parret, dette kommer der mere om inden ganske kort tid her på siden.

 

Torsdag 21.01.2016.

Idag har vi været på besøg hos vores dyrlæge, for at få vores hunde vaccineret, så de er klar til årets udfordringer.

2016 bliver forhåbentlig det år hvor vores tæve Lima skal have sit første kuld hvalpe, hvilket vi ser meget frem til, da vi har store forventninger til hendes afkom.

Rihanna skal have sit sidste kuld, men om det bliver til sommer eller efteråret må tiden vise, vi ved at hun en kanon mor og har før bragt os nogle super dejlige hvalpe.

Vi forventer igen i år at deltage i div. udstillinger både ind og udlandet.

 

____________________________________________________________________________________________

Onsdag 30.12.2015.

Vi vil gerne alle et rigtigt godt nytår og håber på endnu flere oplevelser i 2016.

Pasgodt på jer selv og ikke mindst vores firebenet venner.

 

Søndag 29.11.2015.

Tiden er fløjet afsted og før vi ser os om skriver vi 2016, et år vi ser frem til med stor spænding.

Nye hvalpe vil forhåbentlig komme til verden i 2016 og der vil være en del udstillinger som vi skal besøge både i ind og udland.

Vi vil gerne benytte alle hvalpekøber, samarbejdspartnere og boxervenner er rigtig glædelig jul samt godt og lykkebringende nytår.

 

Lørdag 12.09.2015.

Lørdag den 12/9 deltog Team Atletico ved den danske årsvinder, som Boxer klubben Ishøj/sydkysten afholdte. Vejret var med os og det holdt tørt det meste af dagen, så alle udstiller havde en dejlig dag.

Fra Atletico, var ikke mindre end 5 hvalpe tilmeldt, hvilket var første gang vi oplevede dette og det var en stor oplevelse for os som opdrætter at se alle hvalpene igen.

Alle hvalpe fik højeste præmiering og 3 af dem kom i placeringerne og farmand Ozzy vandt klassen for åbne hanner, så vi havde en skøn dag og var meget stolte af alle vores hunde.

 

Søndag 02.08.2015.

Vi holder nu sommerferie og har igen tid til at få hjemme siden opdateret.

Hvad er der sket siden sidst, jo for at begynde et sted har vi været på lidt udstillinger i udlandet men også nationalt.

Ozzy opnåede i Vejen at blive bedste han på dagen og derved fik han sit første cert. til titlen som Dansk Champion, det sammen skete i Tyskland i Kassel da han vandt sin klasse og fik derved sit først cert. for at kunne opnå titlen Tysk VDH Champion, men det var dejligt at få ham startet op i kampen om disse titler.

Vi havde i Vejen også vores eget afkom på, hvor hele 3 hvalpe fra kennelen deltog og det blev til 2 andenpladser samt 1 førsteplads, en stor tak til de hvalpekøbere der deltog.

Vores lille Lima har været en tur på dyrklinikken i Årslev for at gennemgå sine sundheds undersøgelser og resultatet var rigtig fint og kan læses under Limas egen siden.

Nico vores store dejlige betjent har fundet sig et nyt hjem, da tyske Matthias fra Klarkring kontaktede, for at høre om vi kunne hjælpe ham med en boxer, det var kærlighed ved første blik med de to og derved tog vi beslutningen om at lade Nico omplacere, ikke nogen nem beslutning, men idag er det skønt at se den glæde NIco har bragt den lille familie.

 

Onsdag .10.06.2015.

Der er sket så meget på det sidste, så det er næsten svært at finde ud af, hvor man skal begynde.

Men vi deltog ved dette års Atibox som blev afholdt i Tyskland, hvor 737 boxere var tilmeldt fra hele verden. Vi havde hvalpekøbere med til udstillingen og det var en kæmpe oplevelse, som opdrætter for første gang at se sit eget afkom stille i ringen og til og med få en super beskrivelse af dem, vi vil gerne rette en stor tak til de købere som turen sammen med os og gjorden weekenden helt fantastisk, så en stor tak til Hanne, Richard, Lizette, Janne og Per.

Den største oplevelse denne weekend var dog at se Ozzy komme i finalerunden i sin klasse, hvor ikke minder en 34 hanner stillede til start, så at blive nummer 3 i dette felt er vi utrolog stolte af vores "lille" dreng.

Derudover har vi fundet en ny klub vi kan træne i og endda i Horsens, så vi er meget taknemlige over at vi nu er en del af Dobermann Klubben i Horsens, hvor vi kan få opfyldt vores drømme indenfor hundesport.

 

Fredag 15.05.2015.

Denne fredag er ikke en dag vi se tilbage på med glæde, men derimod med stor sorg.

Vi har igennem de sidste 2 uger kæmpet for at få løst problemet med Djockovic's knæ, desværre har det vist sig at han havde en medfødt defekt, der gjord at han ikke udviklede brusk i sine led.

Vi idag har måtte lade ham fredfyldt sove ind, han var vores stor håb for fremtiden, men desværre nåede han aldrig rigtig igang med livet som vi ønskede. Vores trøst lige nu, er at han er fri for sine lidelser og nu er på de evige jagtmarker sammen med Rusty og Prinz.

 

Tirsdag 12.05.2015.

Idag er den sidste af hvalpene rejst hjem til sin familie i Nordjylland - Vi kan nu efter nogle dejlige hvalpe måneder, se tilbage på at alle hvalpene har fundet nogle super nye hjem og vi glæder os til at følge dem alle sammen.

Nu ser vi frem til at vi igen kan komme lidt ud omkring og vise vores hunde frem og hygge med boxerfolket rundt om i Europa.

 

Søndag 19.04.2015.

Foråret er rigtig kommet og det betyder at hvalpene nu er så store at de kan være en del udenfor og lege, hygge sig og få en masse oplevelser nede fra stien bag vores terrasse.

Vi har stadigvæk Di Matteo der søger et nyt hjem, han skulle have boet i Tyskland, men da familie løb ind i personlige problemer, valgte vi i fællesskab at han skulle have en anden familie, for at han kunne få de optimale forhold som han fortjener.

Vores lille pige Etea mangler også et nyt hjem, den lille frække pige, skal ud til en familie, hvor hun rigtig kan sole sig i opmærksomheden og blive forkælet, da hun er en velafbalanceret lille pige.

Udstillings livet er begyndt at trænge sig på igen og vi vil i den næste periode viser vores hunde frem på shows i ind og udland.

Mandag 30.03.2015.

Idag fik vi den triste besked, at Di Matteos tyske familie havde fået personlige problemer og derfor ikke syntes det var optimalt at de skulle have Di Matteo, dette kunne vi kun bakke op i og derfor søger han nu ny familie.

 

Søndag 29-03-2015.

D-kuldet er nu blevet 8 uger og de 2 første piger er rejst hjem til deres familier og de første meldinger er meget positive og de tackler verden i stiv arm.

De 2 næste rejser hjemmefra om 2 uger, hvor de 2 sidste piger skal over til deres familier på Sjælland, som nu er ved at miste tålmodigheden og kan ikke vente mere :-)

Men endnu bedre er det at have haft hele kuldet ved dyrlægen, til sundhedstjek og få dem konstateret helt uden fejl :-) Ingen stenfejl, ingen knækhaler, ingen ganespalter eller blinkhinde fejl, så vi er utrolig stolte over dette kuld og det har været en fantastisk rejse vi har været på med dem og nu glæder vi os over at de alle har fundet nogle helt fantastisk familier som de nu skal bo ved :-)

 

E-kuldet er nu blevet 3-uger og de er alle ved at vokse sig stærke og vise mere og mere væsen :-)

Har haft de dejligste hvalpekøbere på besøg idag og de er alle meget begejstret for hvad de har oplevet og fantastisk at se de små fuldstændig tage det hele i stiv arm :-)

 

Søndag 15-03-2015.

D-kuldet har nu alle fundet nye hjem og de har allesammen fundet de mest fantastiske familier og hjem.

5 af bliver i Danmark, mens at en skal til Sverige og en anden til Tyskland, vi vil gerne takke alle de nye ejere for et fantastisk samarbejde omkring hvalpene, allerede nu og vi håber det bliver endnu bedre i fremtiden :-)

E-Kuldet er nu en uge og de vokser sig store og stærke, der er nu billeder af dem under vores E-Kuld.

 

Lørdag 07-03-2015.

Idag kom vores E-kuld til verden, efter lang tids venten. Desværre måtte Heiki igennem kejsersnit og der var 6 hvalpe, men desværre var der en dødfødt og en enkelt med ganespalte som sov stille ind kort efter fødslen.

Tilbage har vi nu 4 flotte tigret hvalpe med fine hvide aftegninger på, 3 tæver og en enkelt han, som nu skal igang med alle livets herligheder.

Idag var også dagen hvor 2 tæver fra vores D-kuld fandt deres nye familier, og sikke et hjem de begge får sig - vi glæder os meget til at bringe dem ud i deres nye hjem.

 

Torsdag 05-03-2015.

Hvalpene fra vores d-kuld er nu 4,5 uge gamle, og de stor trives, det er nu de rigtig er begyndt at vise deres væsen og karakter.

Der er stadig et par stykker der endnu ikke er solgt, så skulle det have jeres interesse, så kontakt os endelig.

Heiki har endnu ikke født, selvom hun havde termin i tirsdags, men idag ved dyrlægen alt iorden og derfor må vi væbne os med endnu mere tålmodighed.

 

Søndag 15-02-2015

Tiden her flyver afsted og hvalpende er 2 uger gamle og dermed er der nye billeder af dem i deres album, under D-kuldet.

Heiki er også begyndt at lægge sig ud og der er nu også kun 3 uger til at hun skal føde vores E-kuld.

 

Søndag 08-02-2015

Vi har idag været på DKK udstillingen i Fredericia, hvor vores hvalp fra vores C-kuld Boxer von de Atletico Clijsters, dagligt kaldt Diva, blev udstillet i babyklassen, og hun fik en flot debut, ud af 8 fine tæver blev hun nr. 5 og fik en flot kritik med præmien Særdeles Lovende, stort tillykke til ejerne Lizette og Ralph med deres fine pige.

Hvalpene fra vores D-kuld er idag blevet en uge gammel og det har krævet at man skulle have taget billeder og resultatet kan ses under D-kuldets billeder.

 

Lørdag 07-02-2015

Vi har haft meget at se tii i den sidste uges tid.

Vandet gik på Verona lørdag eftermiddag kl.16, men kl.20 var der endnu intet sket og vi besøgte dyrlægen, for at få tjekket om hvalpene og Verona var ok, hvilket de var, så Verona fik lidt ve-stimulerende og vi tog hjem igen.

Til midnat var der intet sket og vi tog afsted igen og denne gang var dyrlægen ikke i tvivl om at den var gal og vi gik i kejsersnit med det samme og godt for det, for Verona havde fået indre blødninger i livmoderen og ville under alle omstændigheder ikke selv have kunnet føde hvalpene.

Der kom 7 hvalpe til verden kl. 2.30 søndag morgen, 3 hanner og 4 tæver og der var ingen fejl i kuldet, dvs. 0 ganespalter, 0 knækhaler, hvilket vi er meget stolte over.

Vi kan også meddele at Heiki er scannet drægtig, hun blev scannet sidste fredag til 4-5 hvalpe, dette vil blive vores E-kuld som gerne skulle komme til verden uden de store problemer i begyndelsen af marts.

 

Fredag 30.01.2015

Vi har idag været en tur forbi vores dyrlæge, for at få Heiki scannet og det var en kanon oplevelse at se de små svømme rundt inde i hendes mavse, ialt er der 4-5 stykker.

Verona fik ved samme lejlighed taget røntgen af hedes mave, for at få et mere præcis billed af hvormange vi kan forvente os her i løbet af weekenden og der var ikke mindre end 7 stk. :-)

Nu kan vi så kun vente på at hun sætter fødslen igang så vi kan få de små frem i dagens lys :-) 

 

Fredag 02.01.2015

Vi er nu kommet godt ind i det nye, som vil byde på mage spændende udfordringer.

Nytåret blev brugt på at få parret vores tæve Heiki med vores hanhund Ozzy og begge dage gik parringerne godt, på trods af lidt larm af fyrværkeri, vi håber der vil komme hvalpe til begyndelsen af marts.

Men skal vi være klar til at modtage Veronas hvalpe, som kommer til verden i slutningen af januar.

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------                                                                                                                                        

 

Søndag 28.12.2014

Vi er kommet godt igennem julen og vi fik endda en forsinket julegave, da vi fik Verona scannet den 27/12 og der var fuldt hus, scannet til ca 8-10 hvalpe, hvilket vi ser meget frem til at de kommer i slutningen af januar.

Vi var i begyndelsen af december en tur i Kassel og udstille, vi fik ikke de store resultater, men rigtig god kritik af vores hunde samt fik hygget med dejlige boxervenner fra ind og udland.

Kort før jul valgte Heiki at gå i løb, så vi forventer at hun skal parres lige omkring nytår, så der er ingen tvivl om at vi går et utroligt travlt forår imøde, men vi glæder os meget til 2015, som ser ud til at blive det største år i vores lille kennels historie. 

 

GODT NYTÅR TIL JER ALLESAMMEN.

 

Torsdag 04.12.2014

Der sker alt for meget lige pt. i den lille kennel, hvilket vi jo bestemt ikke klager over, da det er jo det vi holder af at lave.

Vores 2 tæver fra c-kuldet fløj fra reden i tirsdags og tilbagemeldingerne fra begge de nye familier, er at det går super godt med dem i deres nye hjem, hvilket jo varmer vores opdrætter hjerter.

Vores eneste han, skal hjem til sin familie om et par uger, da lidt ferie skulle overståes første, så nu nyder han tilværelsen til fulde med vores andre hunde.

Midt i alt hvalpe halløjet, gik Verona i løb og planlægningen omkring vores d-kuld kunne begynde. Vi havde 2 rigtig gode parringer imellem Verona og Ozzy, mere information omkring d-kuldet kan findes i menupunktet D-kuld.

 

Tirsdag 11.11.2014

Hvalpene er nu 5 uger og de trives i bedste velgående.

De er nu begyndt på at gå/rende rundt i huset, til stor morskab for dem selv og de øvrige hunde i huset, imens menneskene får et par ekstra grå hår :-)

Det er en fornøjelse at følge deres udvikling og se dem blive mere og mere selvstændige, dette går hårdt udover Kenneths kørestol, hvis dæk er hårdt udsat for div. små skarpe hvalpetænder.

 

Søndag 26.10.2014

Hvalpene trives og de er nu begyndt at gå på deres små ben, så inden længe er de over alt.

De viser deres sande jeg og vi kan virkelig se at det er tre små stærke boxerhunde der går rundt i hvalpekassen, dette er den type hund vi elsker, så er derfor stolte over deres udvikling indtil videre. Vi har idag taget lidt nye billeder af dem som kan ses under C-kuldet under et andet menupunkt her på siden.

 

Søndag 19.10.2014

Så er hvalpene blevet 12 dage gamle og de har nu åbnet deres øjne. De trives rigtig godt og Rihanna er en fantastisk mor for de tre små.

Begge piger har fundet sig et nyt hjem, mens vores lille dreng stadigvæk søger en seriøs familie, som kunne være interesseret i at få denne skønhed indenfor deres døre.

Vi har lavet et helt fotoalbum for C-kuldet, hvor i kan følge med i hvalpenes udvikling løbende.

 

Onsdag 15.10.2014

Hvalpen er nu en uge gamle og de trives rigtig godt sammen med deres mor. Rihanna har været hårdt medtaget efter kejsersnittet, men hun er nu også 100% tilbage som sit gamle jeg. Begyndelsen var svær for hende, da hun ikke accepterede hvalpene fuldt ud, men efter et par timer i hvalpekassen tog hun dem til sig og idag er hun ikke til at drive fra dem.
De 2 piger har fundet et hjem, mens den fine dreng stadigvæk er på udkig efter en ny familie, så er man interesseret, skal i endelig bare kontakte os.


Tirsdag 07.10.2014

Så kom dagen, hvor vores C-kuld kom til verden, desværre måtte vi igennem et kejsersnit, da fødslen gik helt i stå og da vi fik Rihanna scannet, kunne vi se at der var liv i alle hvalpene, tog vi beslutningen om kejsersnit.

4 hvalpe kom til verden, 3 piger og 1 dreng, desværre havde den en pige en medfødt ganespaltning, så hun sov stille ind kort efter fødslen.

De 3 tilbage blivende trives allesammen rigtig godt, med stor appetit på livet.

Vi vil løbende her på siden opdatere med billeder osv.

 

Onsdag 03.09.2014.

Idag har vi været en tur ved dyrlægen, med Rihanna for at se om hun var drægtig og scanningen viste min.4-5 hvalpe, så det dejligt igen at få hvalpe i huset til oktober.

I søndags var vi boxer gruppe Aabenrå til avlskåring med Ozzy og den bestod han med en rigtig fin avlskåring, hvilket vi er rigtig stolte af.

Vi har et par enkelte udstillinger tilbage i 2014 og den næste bliver den tyske jahressieger den 20-21 september, derefter står den på hvalpepasning :-)

 

Søndag-10.08.2014.

Lige nu går det over stok og sten i vores kennel.

Vi har været på en del udstillinger og det har givet resultater, med at Ozzy Optima Grata er blevet vores første VDH Jugend Champion, hvilket vi er meget stolte af, alle de øvrige resultater kan læses under fanebladet udstillings resultater.

Det er også kommet meget bag på os at Rihanna for snart 3 uger siden valgte at gå i løb, for vi havde ikke regnet med at hun ville gå i løb før efter nytår, så lige pludselig stod vi midt i vores ferie og skulle have alle tingene til at gø op i en højere enhed. Vi valgte at brug Ozzy på Rihanna, hvilket havde været planen til nytår, men nu kom de os i forkøbet, så denne gang håber vi der kommer nogle skønner hvalpe ud af det, da vi de sidste 3 gange har oplevet tomme tæver, af den ene eller anden grund, men der kan læses mere om parringen under fanebladet C-kuldet.

 

Søndag-22.06.2014.

Der har været gang i udstillingslivet, igennem den sidste måned.

Først var vi en tur i Neumünster, hvor Ozzy og Kolette var på, begge med fine resultater. 14 dage senere var ligeledes Ozzy og Kolette på den 2 dages udstilling i Erfurt, resultater og beskrivelser kan læse under menuen resultater.

Verona er blevet parret med Nico og vi afventer svaret på den kombination med spænding.

 

Torsdag.29.05.2014.

Der er gået noget tid siden vi sidst har opdateret vores hjemmeside.

Vi tog den 23/3 til Osnabrück, hvor både Kolette, Ozzy og Tequila blev udstillet. Det blev til fine resultater for dem alle tre. Igen den.29-30/3 gik turen så til Berlin, hvor det denne gang kun var Kolette og Ozzy der blev udstillet. Kolette klarede det super flot og tog hendes 2 cert. til VDH champion. I kan se mere under hver hunds udstillingsresultater.

Verona vores udstationeringstæve er nu gået i løb, og hun er blevet parret. I kan læse mere under hvalpe under c-kuldet.

Vi har også fået Nico`s spondylose resultat og det blev til et flot 0

Vi har også fået Ozzy HD;AD,Hjerte og ungdomsspondylose fotograferet. Det var et lidt blandet resultat. Ozzy fik HD:A/C= C, AD: 0, Hjerte: 0 og ungdomsspondylose: 0

vi valgte samtidig med at omfotograferet Kolette`s hofter, men der var ikke noget at gøre. Kolette fik igen HD:C/D= D. 

Da vi alligevel var i gang kunne vi også godt tænke os at se hvordan Heiki`s ryg i en alder af næsten 

5 år nu ville se ud. Så hende har vi også fået fotograferet og må sige at vi er stolt af vores gamle pige. Heiki ville i dag kun have en lille 1 i spondylose.

 

 

Søndag.09.03.2014.

Vi har her i weekenden fået vores tæve Heiki scannet for drægtighed, men desværre er hun gået tom, så der er ingen hvalpe til påske.

Vi parrer en vores andre tæver første på sommeren, så vi håber at have hvalpe senere på året.


Søndag.09.02-2014.

Weekenden har været noget hektisk, hvor vi har været en tur i Tjekkiet for at parre vores tæve Heiki.

Parringerne gik fantastisk godt og vi kan nu kun håbe på et godt resultat.

Mere info. vedr. det kommende kulde kan ses under hvalpe - C-Kuldet.

 

Tirsdag.04-02-2014.

Idag har været den store dag ved dyrlægen.

Nico havde flækket sin negle, så den krævede en mindre operation og da han var i narkose, valgte vi samtidig at få undersøgt for spondylose, i en alder af 30 mdr. Det resultat som dyrlægen kunne give os var fantastisk, så nu krydser vi fingre for at det resultat som BK München kommer med er lige så godt, men det har jeg nu ingen bekymringer om :-)

Heiki er gået i løbetid og det samme er Kolette og Rihanna, men Rihanna er stoppet igen, så vi forventer, at Rihanna genoptager sin løbeperiode, når Heiki er blevet parret.

Heiki's blodværdier ved dyrlægen var stigende, så alt går efter planen og vi forventer hun bliver parret i den kommende weekend, vi glæder os meget til igen at få små boxerhvalpe i huset igen.

Søndag den 12/1-2014 var vi til årets første udstilling. Det var den internationale CACIB udstilling i Nürnberg.

Vi havde Kolette på i mellemklassen, hvor desværre ikke blev til nogen placering, men Ozzy for første gang blev udstillet i juniorklassen. Dette gjorde han med stort succes, da han vandt sin klasse og fik dermed sit første tyske jugend cert.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mandag.30.12.2013.

VI ØNSKER ALLE ET RIGTIG GODT NYTÅR.

 

Søndag.24.11.2013.

Årets sidste udstilling er nu overstået og som altid var det Boxer gruppe Viborg, som afholdte den årlige juleudstilling.

70 hunde var mødt op for at konkurrer på årets sidste udstilling, vi havde selv 2 hunde med, nemlig Ozzy og Kolette, deres resultater og beskrivelser kan læses under deres egne resultater her på siden.

Mange ting er sket siden vi sidst har opdateret og der er sket meget siden da på både godt og ondt.

Det triste er at vi har måtte sige farvel til vores elskede hanhund Rusty, desværre i en alt for tidlig alder, han havde i en længere periode fået en forværring i hans tilstand at vi nu ikke længere kunne forsvare det overfor ham og heller ikke overfor os selv, hvis vi stadigvæk skulle være ansvarlige hundeejer.

På den positive side, har vi fået Verona sundhedsundersøgt og det var med fantastiske resultater(resultaterne kan læses under Verona), så dermed har vi endnu er dejlig tæve klar til avl så 2014 bliver et meget spændende år for kennel Atletico.

Derudover har Whelan fundet sig et nyt hjem i Kolding sammen med Janne og Per og vores hvalp Hope fra vores B-kuld, en overgang der er gået helt uden problemer, hvilket har været enestående at opleve :-)

 

Lørdag.31.08.2013.

Der er sket meget i kennel Atletico siden vi sidst har opdateret med nyheder.

Vi var i slutningen af juli en tur i Boxer Klub Hanau til udstilling, dette var en fantastisk tur, både for vores hunde, men så sandelig også socialt. Vi var 4 kenneler der havde slået os sammen om denne tur, så der var 11 hunde der blev udstillet på dagen og den danske lejr gjorde det perfekt. Ud af de 11 hunde blev 10 af dem placeret og vores egen Kolette blev bedste junior tæve på udstillingen, hvilket vi blev super stolte af.

I midten af august skulle Kolette så have taget sit HD og AD billed, og her løb vi ind i stor overraskelse, da vi blev gjort bekendt af dyrlægen, at hendes ene hofte ikke var så pæn som den burde være!!! Det kom som et chock, da vores lille champ jo løber upåvirket rundt med resten af vores hunde og har ingen tegn vist på dette.

Fredag den 29/8-2013 kom så den endelige dom fra DKK og som frygtet fik Kolette HD status D, dette har gjort os meget kede af det, men det er desværre det som der sker når man har med levende væsner at gøre.

Dermed har vi også truffet det svære og hårde valg, at Kolette skal ikke indgå i Avl eller fremtidige udstillinger, men vi vil derimod forsøge, at finde et nyt og godt hjem til hende, hvor hun kan nyde livet og rigtig blive forkælet.

 

Mandag.01.07.2013.

Så har vi været en tur i det hollandske for at parre Rihanna. Parringen gik godt og vi kan nu vente i spænding på at se om der kommer hvalpe om 9 uger :-)
Se mere under C-kuldet.
Tirsdag.30.07.2013.

Vi har idag fået scannet Rihanna med henblik på om hun var med hvalpe eller ej og desværre viste det sig at der ingen hvalpe er i denne omgang, hvilket vi selvfølgelig er triste over, men vi må forsøge os igen til næste år.

 

Søndag.28.07.2013.

BK gruppe Hanau i Tyskland afviklede sin årlige udstilling og vi havde kørt de 800 km mod syd for at deltage.

Vi havde 3 hunde med på udstillingen og deres resultater han i læse under hhv. Kolette, Ozzy og Whelan.

Men en stor succes blev det til for lille Kolette som gjorde rent bord, hvilket vi er utrolig stolte af :-)


Tirsdag.04.06.2013.
Der er sket rigtig meget i løbet af den seneste måned.
I weekenden den 4-5 maj, var vi taget til Roskilde for at deltage på DKK's internationale udstilling og for at være ærlig, var dette en meget speciel oplevelse i den negative retning.
Hundene præsenterede sig flot og godt, men alligevel fik vi kun sekundærer placeringer og fik til og med at vide at vores hunde havde underbid, hvilket var en fejl, ja så har man da også fået det med.
Vil tillade mig at kalde det en skandale at sætte sådan en ukompetent dommer til at dømme vores race!!!

Heldigvis blev denne uheldige oplevelse fra Roskilde hurtigt vasket væk, da vi i pinsen tog til Budapest for at deltage i World Dog Show samt Atibox 2013.
Vi udstillede kun vores lille Kolette, som nu skulle udstilles i juniorklassen.
Til World Dog Show, var der 238 boxere tilmeldt, hvilket gjorde klasserne meget store. Der var 25 hunde i kolettes klasse og vi havde ikke de store forventninger, men hun blev blandt de sidste 8 og fik sin Excellent, som var det vi gik efter.

Til Atibox var der tilmeldt 694 boxere, som skulle dømmes efter farve og alder i 8 forskellige ringe.
Dette var en kæmpe oplevelse for os boxer tosser og ligesom til World Dog Show var der også 25 i Kolettes klasse denne gang og igen blev hun iblandt de 8 sidste :-)

Søndag den 2 juni var vi til udstilling i Tyskland, nærmere Neumünster VDH International udstilling.
77 boxere havde fundet vej til det nord tyske og der blev vist mange fine boxere frem denne eftermiddag.
Helt specielt for os var det at vores eneste hvalp fra vores B-kuld, var med på denne udstilling for første gang.
Lille Hope gjorde det bare fantastisk og blev 3 vinder i hvalpeklassen for tigret tæver, et stort tillykke til Janne og Per med deres lille Hope.
Kolettes og vores andre hundes resultater kan læses under de enkelte hundes resultater.


Søndag.21.04.2013.
Vi har igennem den seneste tid haft forrygende travlt og der er sket meget i vores lille kennel.
I starten af april havde vil alle hundene med på udstilling i Tyskland, nærmere betegnet Düsseldorf, hvor vi mødtes med skønne boxer venner fra hele europa, resultaterne kan læses andet sted her på siden.

Vi går i øjeblikket og planlægger vores næste kuld, som vil blive vores C-kuld og det bliver Rihanna der skal mor til dem, dette vil blive Rihannas første kuld.
Hvem faderen skal være er endnu usikkert, men sikkert er det at det ikke bliver en hanhund fra Danmark.

Den 10 april, deltog Kenneth i DKK's kursus i farvegenetik hos hunde, dette har givet os et indblik i, hvordan vi i fremtiden vil sammensætte vores farvevalg, for at op nå de bedste kombinationer.

Vores lille Kolette er gået i løb som den første, i en alder af 7,5 måneder, hvilket gør, at vi forventer de andre tæver indenfor en kort periode også vil starte deres løbeperioder og derved vil tiden også komme til Rihannas parring.


Tirsdag.12.02.2013
Det er længe side vi sidst har været inde og opdaterer vores hjemmeside, men nu er tiden igen inde for at skrive lidt nyt fra vores kennel.
2013 bliver et spændende år for vores kennel, da vi skal have vores anden tæve Rihanna i avl og vi er meget spændte på, hvad hun bringe af skønne hvalpe :-)

Udstillings sæsonen 2013 er skudt igang, da vi lørdag den 9/2 deltog i DKK's internationale udstilling i Fredericia, vi havde 3 hunde med til showet og resultaterne var lidt blandet, men beskrivelserne kan du læse under resultater på Kolette, Whelan og Rihanna.

Whitney er flyttet til Nordsjælland for at bo hos Karen :-) Whitney havde svært ved at begå sig i den øvrige flok hos os og vi tog så derfor den hårde beslutning, at finde et nyt hjem til hende. Et hjem hvor hun kunne være dronningen i huset og dette er sket hos karen.

Vores næste udstilling bliver i Tyskland, hvor vi deltager i dobbelt udstillingen i Velbert og Düsseldorf i begyndelsen af April.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fredag.15.12.2012.
Der er sket meget i vores lille kennel siden vi sidst har opdateret her på siden.

Vores eneste overlevende hvalp fra vores B-kuld, lille Hope er flyttet hjem til Per og Janne i Kolding. Hope klarer sig rigtig godt og er fuld af gåpåmod, så Janne har fået den træningshund hun havde søgt efter :-)

Vores tæve Whitney har også fundet et nyt hjem, da hun flytter til det nordlige Sjælland hos Karen, hvor hun bliver ene dronning i huset.
Whitney har haft det hårdt i vores flok og vi kom til den vurdering at hun var bedre tjent med at være ene hund, da flokken stressede hende og det syntes vi ikke vi kunne byde hende, så da Karen meldte sig på banen var vi ikke i tvivl om at det var det perfekte match for Whitney.

Men er er også blevet knyttet et par hunde mere til kennelen, det drejer sig om Ushi von My-Tee og Kolette Optima Grata, som vi forventer os meget af, både på udstillinger samt som avlstæver. Vi er glade for at det har været muligt at få et godt samarbejde op omkring disse to tæver med vores samarbejdspartnere i Tyskland og Tjekkiet.

Vores sidste udstilling i 2012 blev til Boxer-klubbens årlige juleudstilling i Bjerringbro - vi havde kun vores lille hvalp Kolette med i babyklassen og hun SL (særdeles lovende) af den tyske dommer Carsten Berndt, hvilket vi ikke kunne klage over :-) Udstillings sæsonen 2013 er vi så småt ved at planlægge og vil kom på vores aktivitetskalender om kort tid.

Vi vil gerne ønske jer alle en glædelig jul samt et godt nytår.

Mandag.12.11.2012.
Så er der gået nogen tid siden vi har opdateret vores hjemmeside.
Vi har haft en lang og sej kamp for, at redde vores sidste hvalp og vi kan med glæde fortælle, at vi fik reddet hendes liv.
Baptiste`s Hope, som hun er kommet til at hedde, bliver 8 uger på onsdag og hun er en dejlig pige med masser af energi i rumpen og masser af temperament. Hun har i dag været til sidste tjek ved dyrlægen og hun vejer 4,7 kg og er fejlfri, som vores dyrlæge siger.

I dag fik vi også Rihanna`s endelige spondylose resultat og hun har fået anmærkningen 2, ikke hvad vi havde håbet på, men heller ikke værre end at Rihanna bliver mor til vores C-kuld næste år.
Vi har også i den sidste tid været på et par udstillinger med Whelan. Både Dortmund og Frankfurt, resultatet kan i læse under udstillinger/ Whelan.

Onsdag. 03.10.2012.
Livet som opdrætter er hårdt, dette har vi måtte sande på den grusomme måde.
En uge efter fødslen af vores B-kuld, blev vi ramt af en virus, der viste sig at være meget alvorlig og dødelig for de små hvalpe.
Vi midstede på 5 dage 6 hvalpe og har i skrivende stund kun en lille pige tilbage, som kæmper for sit liv!!
Læs mere om denne hændelse under B-kuldet.

Torsdag.27.09.2012.
Vi har idag sagt farvel til lille Belete, hun var meget utilfreds imorges og beklagede sig, det tog til i løbet af dagen og før vi nåede ud til dyrlægen kl.13.30 var hun stille og roligt sovet ind. Hvad årsagen er uvidst, men vi ønsker hende god rejse op til sine søskende. R.I.P. Belete :-(

Mandag.24.09.2012.
I onsdags fødte Heiki sine hvalpe, det blev til 9 stk. og alle tæver, hvilket er lidt uhørt, men hvem siger alt skal gå efter bogen :-)
Vi har nu 7 tæver tilbage, heraf 2 gule og 5 tigret, vi måtte desværre aflive 2 stk, en pga ganespaltning og en på ikke fuldt udviklet tarme :-(
Der er krudt i de 7 der er tilbage og de tager godt på allesammen :-) mere vil komme i fremtiden, men se billederne af hvalpene under vores B-kuld.

Tirsdag.18.09.2012.
Vores tæve Heiki var sat til at føde i søndags, men endnu er der intet sket! Heiki har i sende at trække pinen lidt ud og har bestemt ikke travlt med at komme igang med fødslen.
Hun vil meget hellere putte på sofaen og lege i hvalpeværelset, så hun sætter vores alles tålmodighed på en gevaldig prøve :-) Men det vigtigste lige nu er at hun har det super godt, så der er ingen tegn på komplikationer, dyrlægerne er også meget rolige ved hele situationen.
Vi opdaterer lige så snart der sker noget nyt i denne sag :-)

Tirsdag.11.09.2012.
Vi har idag haft besøg af Dansk kennel klubs opdrætter konsulent, som har set vores kennel efter i sømmene.
Vi har sidste år gennemgået DKK's opdrætter uddannelse og skulle derfor have et eftersyn af vores kennel. Vi blev tildelt DKK's opdrætter Logo som vores forside nu også viser. Alt var iorden i vores kennel og vi fik ingen anmærkninger, hvilket vi heller ikke havde regnet med, men det gør os alligevel stolte, at vi nu har fået dette kvalitets stempel af DKK, for vores opdræt af hunde.

Søndag.09.09.2012.
Vi skulle i denne weekend have parret Rihanna, men har valgt at vente med at trække et kuld hvalpe på hende, før til næste år.
Grunder til at vi vil vente, er at vi gerne vil have alle hendes sundhedsundersøgelser på plads, før vi vil lave hvalpe med hende. For os er det af stor betydning, at vi kender alle sundhedsresultaterne på vores hunde, så vi ved hvad det er vi avler på.
Rihanna vil komme ind i avlen til næste år i hendes næste løbetidsperiode.
I mellemtiden venter vi på at Heiki skal føde sine hvalpe, de skulle gerne komme i næste weekend, hvis alt går efter planen :-)

Mandag.02.09.2012.
I weekenden deltog vi ved Boxer klubbens Årsvinder udstilling. I år var det BK gruppe Årslev der stod for arrangementet, og det var et flot arrangement de havde fået stillet op.
Der deltog 94 boxere fra ind og udland, vi havde selv 3 med til udstillingen, Rihanna, Whelan og Verona.
Placeringerne kan vi ikke være utilfredse med og resultaterne kan du læse under Rihanna, Whelan og Veronas egen side :-)
Derudover har vi fået endnu en tæve der er gået i løb og denne gang er det Rihanna. Rihanna bliver 2 år den 21/9-2012, så hun vil blive parret i denne løbetid og vil så en en måned efter sin parring blive undersøgt for spondylose, så vi kan få hendes endelig spondylose bedømmelse. Rihanna er ungdoms spondylose undersøgt og var ren på dette tidspunkt, men mere om Rihannas parring kommer her på siden iløbet af den næste uges tid :-)


Onsdag.22.08.2012.
Den 16/8-2012 blev Nico sundhedsundersøgt på Årslev dyreklinik af dyrlæge Peter Knold.
Han fik scannet sit hjerte, taget billeder af hofter, albuer samt ryggen, dyrlægen ment alt var som det skulle være og så var der kun tilbage og afvente DKK's bedømmelser.
DKK's bedømmelser fik vi så idag og ganske som dyrlægen sagde var alt i top, Nico er fejlfri på det hele, hvilket jo selvfølgelig gør os rigtig glade :-)
Se Nico's sundhedsresultater under ham selv her på siden.


Tirsdag.21.08.2012.
Vi har idag fået foretaget en scanning af vores tæver, for at se om de er blevet drægtige efter deres parringer.
Desværre er Mistery von My-Tee gået tom, det er vi selvfølgelig triste over, men dette er jo en af vilkårene ved at være opdrætter.
Tilgengæld er vores anden tæve Heiki, blevet scannet drægtig, hvilket vi selvfølgelig er meget glade for :-) Dyrlægen kunne scanne 5-6 hvalpe i hende og kunne ikke udelukke at der var flere i hende, så nu venter vi på at vi skal komme hen i midten af september, hvor hvalpene forventes at komme til verden.

Mandag.30.07.2012.
Weekenden gik med at udstille vores hunde til en udstilling i boxer klub Hanau i Tyskland.
Vi havde 4 hunde med på udstillingen og alle 4 hunde gjorde det godt, resultalterne kan ses under Rihanna, Nico, Whelan og Whitney's resultat liste et andet sted her på siden.
Vores lille Whelan gjord igen rent bord, hvilket vil sige at han har vundet alle de udstillinger han har været til indtil nu, hvilket vil sige 9 første pladser ud af 9 mulige :-)


Tirsdag.17.07.2012.
Så fik vi parret vores tæve Heiki med Zeus Vom Okeler Forst.
Vi forventer at få hvalpe i midten af september og da begge forældre er brugshunde, kommer der helt sikkert også nogle arbejdsvillige hvalpe ud af denne kombination.
Heiki og Zeus havde 2 rigtig gode parringer, så nu krydser vi fingre for at der også kommer nogle skønne hvalpe ud af det :-)

Fredag.13.07.2012.

Torsdag eftermiddag gik turen til Tyskalnd for at få parret Mistery, der skulle køres små 1600 km i det hele før vi var hjemme igen.
Turen gik ned til kennel My-Tee for derfor at køre over i det østlige Tyskland for at mødes med familien Bebber og Elliot.
Mistery og Elliot havde en super parring, så nu kan vi kun gå og håbe på at der gevindst ved anstrengelserne.
Hvalpene forventes i midten af September, se mere under vores B-kuld.

Torsdag.05.07.2012.

Så kom dagen, hvor vores tæve Heiki valgte at gå i løb, så nu skal vi igang med at planlægge vores B-kuld :-)

I lørdags blev vores anden tæve Rihanna avlskåret i BK gruppe Årslev og fik en rigtig flot avlkåring af dommerne Margot Egeblad og Kurt Nielsen. Rihanna vil komme i avl i slutningen af året eller lige i starten af det nye år.

Er du interesseret i en hvalp er du nu allerede velkommen til at kontakte os.


Mandag.11.06.2012.

Der er sket meget her på det sidste i vores lille kennel.
Vi har været på udstilling i både Danmark og Tyskland, samtlige resultater kan i læse under "menuen" resultater. De hunde vi har haft på udstillinger er Rihanna, Whitney og Whelan.
Vi går stadigvæk og venter på at vores tæver vil gå i løb, så vi kan komme videre med planlægningen af vores næste kuld hvalpe, men lige nu er der ikke optræk til at Heiki eller Rihanna har tænkt sig at gå i løb, så vores tålmodighed er sat på en prøve :-)

Lørdag.28.04.2012.

Vi har brugt den seneste tid på at træne med vores hunde og for at lade op til de kommende begivenheder, som kommer i Maj og Juni måned.
Træningen går fremad med alle hundene, men specielt Heiki og Nico har flyttet sig meget i den sidste periode, Whelan og Whitney viser begge lovende egenskaber på træningsbanen, hvilket er til stor glæde for os, da vi mener, at en boxer skal have gode brugsegenskaber.
Idag var vi til general forsamling i Boxer klubben Danmark, det blev afholdt i Middelfart hallerne og stemningen var fin. Kenneth blev valgt ind i boxer klubbens bestyrelse, for en 2-årige periode, så det er vi selvfølgelig glade for.
Den næste periode bliver blandet med udstillinger og træning, så der vil komme flere nyheder her på siden i den næste periode.


Mandag.02.04.2012.

Efter en hård, men dejlig, weekend i Düsseldorf, fik vi udstillet alle vores hunde:-)
Resultaterne kan vi bestemt ikke klage over, da vi fik placeringer på alle hundene og fik udstillingens bedste baby både lørdag og søndag, så turen hjem fra det tyske var ikke så lang som normalt :-)
Vi har nu haft en meget travl måned med udstillinger, så i denne måned er der ingen udstillinger på programmet og maj bliver heller ikke overbelagt med udstillinger, da vi kun skal afsted i en enkelt weekend.
Så den næste periode står i træningens tegn for alle vores hunde, og så går vi og venter på at Heiki skal i løb igen, så vi forhåbentlig får nogle dejlige hvalpe igen i løbet af sommeren.


Mandag.26.03.2012.

Weekenden blev brugt på udstillingen i Boxer klub Bergstrasse i Tyskland.
Også denne her gang, havde vi 5 hunde med og resultaterne var bestemt tilfredsstillende.
Både Whitney og Whelan vandt deres babyklasser, Nico blev 3'er i hvalpeklassen, Rihanna blev 2'er i mellemklassen, mens Verona denne gang var rykket op fra babyklassen til hvalpeklassen, det viste sig at være en lidt for stor mundfuld for hende, trods en flot kritik blev hun placeret udenfor placeringerne.
I øjeblikket har vi meget travlt med hundene, hvor udstillingerne fylder meget, men når marts er overstået, holder vi en pause fra udstillingerne og sætter fokus på at få trænet med vores hunde, så vi kan få dem gjort klar til deres forskellige prøver i fremtiden.


Onsdag.21.03.2012.

Puha der sker mange ting i vores lille kennel i øjeblikket :-)
Vi havde i weekenden besøg af mulige nye hvalpekøbere, det var skønt at møde nogle mennesker, som virkelig havde sat sig ind i tingene og vidste hvad de ville med deres kommende boxer. De fik mulighed for at hilse på vores hunde og det nød deres to drenge rigtig meget, det samme skal siges at det gjorde hundene også :-)
Med hensyn til hvalpe, er vi i fuld gang med at planlægge vores kommende kuld, hvalpene vil dog først blive født i løbet af sommeren, så tiden bliver brugt på at finde den rigtige hanhund til Heiki, men nu er feltet blevet skåret ned til et par enkelte hanhunde.
I den kommende weekend, står den atter på udstilling i det tyske, så vores nye hundetrailer bliver brugt :-)
Rihanna er idag 1 1/2 år på dagen idag, vi kan slet ikke forstå hvor hurtig tiden flyver afsted.


Tirsdag.14.03.2012.

Weekenden blev brugt i hundenes tegn.
Den største begivenhed var udstillingen i gruppe Bremen, hvor vi havde 5 hunde med. Vi må sige at vi bestemt ikke kunne være utilfredse med resultaterne. Det blev til 4 førstepladser og 1 andenplads.
Det var den første udstilling for vores 4 unge hunde, så det var dejligt, at de alle blev bedømt så flot som de gjorde.
Alle bedømmelserne kan du læse her på siden, under vores faneblad "udstillinger".


Tirsdag.14.02.2012.

Så er vi kommet igang med udstillings sæsonen 2012. Årets første udstilling blev afviklet i weekenden i Fredericia.
Vi havde kun 1 hund som deltog i udstillingen, det var Rihanna, som var tilmeldt i juniorklassen, det blev til Very good 2 vinder, hvilket ikke helt levede op til vores forventninger, men sådan er gamet når man udstiller.
Vores sidste hvalp Alaya, kom ud til sin nye familie i fredags. Familien havde ventet spændt på at få hende hjem, til deres vinterferie, og man må sige at Alaya faldt meget hurtigt til i sit nye hjem, man skulle faktisk tro at hun havde boet der hele tiden, så det var dejligt at aflevere endnu en hvalp, som bare havde mod på sin nye tilværelse :-)

Næste udstilling for os bliver i Bremen den 11/-2012, hvor vi skal have hele flokken med, så det bliver en travlt og spændende dag :-) Vi håber at vores nye investering, en ny hundetrailer er ankommet til den tid, så vi kan kører med allesammen på en gang. 

Lørdag.07-01.2012.

Rigtig godt nyt Boxer år til jer alle 🙂

Puha det er nu over en måned siden, vi sidst har lavet en opdatering på vores hjemmeside. Dette er ikke med vores gode vilje, men der er sket meget igennem den sidste måned.
Igår fredag den 6/1-2012 afleverede vi for første gang en hvalp fra vores lille kennel. Det var lille Abidal (som nu hedder Jeppe) der kom ned til sin familie i Sønderjylland. Hvor var det en dejlig oplevelse. Den lille fyr følte sig straks klar i sit nye hjem, da vi satte ham ned på gulvet, og vi kunne med det samme se, at familien havde ventet på ham med spænding :-) 
Idag fik vi et opkald fra familien der fortalte, at han havde sovet igennem hele natten, og at han allerede nu følte sig godt hjemme. Hvor er det bare dejligt, at kunne aflevere en viljestærk hvalp, der har mod på sin nye tilværelsen.

Derudover har vi solgt Toscana tilbage til kennelen i Tyskland efter deres ønske. De stod pludselig og manglede en avlstæve efter hendes linjer. Vi følte ikke vi kunne sige nej, da Toscana ikke helt udviklede sig, som vi havde håbet på. I den forbindelse har vi i stedet fået en lille ny hanhund, som vi dog først kan hente sidst i januar. Dette ser vi meget frem til, og vi venter nu med tålmodighed på at han kommer hjem til os :-) Denne gang får vi en gul hanhund med hvide aftegninger, og vi har rigtig store forventninger til ham, både til træning og på udstilling :-)
her udover har vi også fået en lille ny tæve mere, som vi har udstationeret hos "mormor" Minna i Odense. Hund er en skøn lille fuldfarvet tigret tæve. Dermed  består vores kennel nu af 3 hanhunde og 3 tæver.

Vi er startet op på uddannelsen af vores hunde i år. Dette gør vi i Årslev under vejledning af boxertræneren Jørgen Gøhns.
Vi har forhåbninger om, at vi kan få forskellige prøver på, Heiki, Rihanna og Nico, hvis alt går efter planen :-)

Vi starter udstillingssæsonen i Fredericia den 12/2-2012, og vi håber jo selvfølgelig på, at vi får lige så fine resultater som i 2011 :-)
Højdepunktet i år bliver ATIBOX VM i Frankrig til maj. Det vil være første gang vi deltager ved denne konkurrence.

Hvad hvalpe angår, forventer vi at lave et enkelt kuld i løbet af 2012. Hanhunden er fundet, så vi venter blot på, at det skal blive sommer og vores tæve så igen går i løb.
Vi har nydt meget vores A-kuld som vi fik i 2011, og det har helt sikkert givet os mere blod på tanden til at få flere hvalpe i fremtiden. 

Vi forventer og håber at året 2012 bliver et super boxer år for vores lille kennel, og vi glæder os til at hilse på jer allesammen derude til diverse arrangementer.


                                                                                                                                   
Mandag.05-12-2011.

Så nærmere hvalpene sig 4 uger og de bliver større og større for hver dag der går og de viser mere og mere væsen, et rigtig spændende forløb at være en del af.
Idag havde vi også besøg af Abidal's nye ejer og det var et super dejligt møde og vi er ikke et sekundt i tvivl om at han kommer til et godt og trygt hjem, hvor er det skønt at kunne sende en lille hvalp hen til sådanne mennesker, som bare vil det hele med deres lille nye hvalp :-)

Torsdag.01-12-2011.

Hvalpene er nu blevt godt 3 uger og har fået deres hørelse :-) De er nu begyndt at se sig meget omkring og udforske verden fra gulvhøjde.
Der er nu ikke meget der får de to små til at stoppe op alt skal undersøges, så nu går vi og venter på deres hvalpegård skal ankomme fra Tyskland, så de kan komme til at løbe rundt som det behager dem i stuen :-)
Alaya søger stadigvæk et nyt hjem så kontakt os, hvis i står og mangler en fantastisk tæve.


Søndag d.27.11.2011.

Der er sket meget de sidste par uger.

Hvalpene trives rigtig godt og tager godt på i vægt og øjne har de også fået nu, så deres mod på tilværelsen er blevet meget større. De går og løber nu rundt i hvalpekassen og leger med hinanden og med Heiki, så det vare ikke længe før de kommer til at gå rund på egen hånd :-)

Vi havde Nico til sit sundhedstjek hos dyrlægen og samtidig blev han færdig vaccineret, så han kan klare det næste år uden de store problemer.
Dyrlægen var imponeret over ham, han var i tip top stand og vejede ikke mindre en 16,8 kg 14 uger gammel, så han bliver en stor dreng.


Søndag d.13.11.2011.

Der er sket meget i den forgangne uge, vi har fået hvalpe og Rihanna's sundheds resultater er kommet fra DKK.

Men for at start med det største, så var det helt klart da Heiki natten til tirsdag  valgte at føde 4 hvalpe - det blev til 3 hanner og 1 enkelt tæve. Fødslen gik uden de store problemer, Heiki klarede det hele selv til perfektion.
Det første døgn efter fødslen var hård, da den ene hvalp havde en lille ganespaltning og måtte aflives omgående. Efter knapt et døgn døde endnu en hvalp, da Heiki udstødte den fra resten af flokken, det var vi selvfølgelig meget kede af, men det jo nu sådan at naturen hænger sammen.
Vi glæder os nu over at vi har to skønne hvalpe tilbage og de trives rigtig godt sammen med deres mor, se mere under hvalpe A-kuldet.

Onsdag eftermiddag kom der en mail fra Dansk kennel klub, med Rihanna's sundheds resultater og de viste de bedste resultater man kunne ønske sig :-) se mere under Rihanna von My-Tee.

Søndag d.06.11.2011.

I fredags var vi nede og besøge Peter Knold ved Årslev dyrklinik, for at få Rihanna sundheds tjekket.
Det viste sig at vi endnu engang er de lykkelige indehavere af super sund boxer hund - Rihanna fik sit hjert undersøgt samt taget billeder af sine albuer, hofter og ryg.
Resultaterne viste at der var ingenting at komme efter på hjertet, så et stort flot 0 der :-) det samme gør sig gældende på hende ungdoms spondylose billed, der var der heller ingen anmærkninger.
Hofterne og albuerne blev sendt ind til DKK for vurdering, så det resultat vil vi have om en uge eller to, men dyrlægen sagde, at de så super fine ud og at der ingenting var at komme efter.

Heiki har stadigvæk valgt ikke at føde sine hvalpe endnu, så der går vi endnu og venter på at hun har tænkt sig at starte sin fødsel :-) Vi venter med stor spænding på vores første kuld.

Tirsdag.d.18.10.2011.

Weekenden stod i udstillingens tegn, da vi har været en tur i Dortmund for at deltage ved dette års Bundessieger samt Nationale udstillinger.
Vi havde desværre kun en hund med, men Rihanna gjorde det fint begge dage og det var rart endnu engang at møde boxerfolk fra ind og udland.
Vi skal på lørdag endnu engang til Tyskland og udstille Rihanna, denne gang er det vores sidste udstilling i Tyskland i år og derefter retter vi vores fokus ind på vores kommende kuld hvalpe.
Heiki har nu 3 uger til sin termin og hun er blevet dejlig tyk, så vi glæder os helt vildt til at dagen kommer og de små hvalpe ser dagens lys for første gang. 

Søndag.d.09.10.2011.

Der er nu faldet lidt ro på i det lille hus, efter at Prinz ikke er her mere, vi har nu i bakspejlet kunnet se at der har været stor splid i vores lille flok herhjemme.
Vi har nu taget fat på det kommende arbejde der venter os, med hvalpene der kommer i starten af november. Der er købt hvalpekasse og div. hvalpeting - vores bryggers får nu lagt nye klinker, så vi er ved at være klar til den store begivenhed der venter os forude:-)
Vi har idag været en tur på træningsbanen med Rihanna og Toscana, det var noget de to tøser kunne lide og gik begge en god omgang lydighed.
Rihanna har så for at afslutte en god weekend, valgt at gå i sin første løbetids periode, så ved vi da at Rusty er beskæftiget de næste 3 uger :-) 

Mandag.d.03.10.2011.

Det er sorgens dag her i vores lille kennel, da vi har taget afsked med Prinz efter længere tid kamp med hans sygdom.
det blev konstateret at han led af Aseptisk menigitisk, hvilket han har haft siden han blev født - hvad der har udløst det må guderne vide!!!
Prinz har i den sidste stykke tid haft store smerter, han har holdt sig meget i ro og har trukket sig væk fra de øvrige hunde i huset.
Idag blev så dagen hvor den sidste køretur til dyrlægen skulle køres, jeg uanset hvem man er og hvor hård man end er, så bliver man meget medgørelig når man siger farvel til sin på denne måde.
Prinz blev kun 1 år 3 mdr og 28 dage, hvilket jo er totalt meningsløst i mine øjne, men vi er desværre ikke herre over alt i denne verden og trøster nu mig selv med at han har fået fred og ikke er i smerter mere.
Prinz berigede vores liv på alle måder og han er allerede stærk savnet, men han havde et rigtig boxerliv, med masser af udfordringer og oplevelser.
R.I.P. Prinz vores dejlige dreng.

Søndag.d.02.10.2011.

I fredags var vi ved dyrlægen med Heiki, for at få hende scannet og se om hun var med hvalpe eller ej.
Scanningen viste at hun er med hvalpe, dyrlægen kunne se 4-5 hvalpe i hende så nu skal vi have hvalpe til november, hvilken vi glæder os rigtig meget til.
Heiki er sat til at føde den 4 november så der kommer liv i det lille hjem om godt en måneds tid.

Prinz har vi længe forsøgt at få bedre, men desværre uden de store fremskridt. Han er nu permanent blind på sit venstre øje, hans øje er dog blevet ganske pænt - dog har han svært ved mange ting i hverdagen pga. det manglende syn.
Det er nu ikke hans blindhed der gør livet svært for ham, hans menigitis er nu brudt ud igen og vi må nu desværre konstaterer at den er gået hen oog blevet til en kronisk tilstand. Prinz har altid været en glad, venlig og utolig kærlig hund, disse ting er nu forsvundet fra ham og han er blevet en nervøs og til tide lidt agressiv hund - vi har nu i samråd med flere forskellige dyrlæger, kommet frem til den beslutning at vi nu må sige farvel til Prinz og give ham en værdig afslutning på sit dejlige boxer liv, en beslutning der gør meget ondt på os, men en  beslutning der er nødvendig, vi nyder nu den sidste tid med ham og siger farvel på vores helt egen måde.

Onsdag.d.21.09.2011.

I weekenden den 17/18 september var vi til dette års jahressieger i Kaiserlautern Tyskland.
Endnu engang var det en stor oplevelse at deltage i dette store arrangement, ialt var 420 boxere tilmeldt fra hele Europa.
Vi havde vores to piger Rihanna og Toscana med på udstillingen, Toscana blev udstillet i babyklassen og fik en rigtig fin kritik og Rihanna blev udstillet i juniorklassen og gjorde det rigtig godt, dog blev det ikke til nogen placering.
Der var 20 hunde i Toscanas klasse og 30 i Rihannas klasse.
Vi havde en rigtig hyggelig tid i Kaiserlautern sammen med boxerfolk fra hele Europa og vi fik igen hilst på mange af vores venner og fik skabt endnu flere nye kontakter :-)
Vi ser nu allerede frem til næste års udgave af Jahressieger, hvor vi helt sikkert også vil deltage :-)

Mandag.d.12.09.2011.

Ikke den nemmeste tekst at skrive den her, men gøres skal det for ellers går snakken.
I sidste weekend imens vi var i Tyskland og parre vores tæve, gik vores hundepasser herhjemme og så efter de 4 andre, men når katten er væk spiller musene op til dans og her i hjemmet er der ingen undtagelser.
Prinz og Rusty slap fri fra deres indhegninger og begyndte at lege som desværre gik over gevind, hvilket resultrede i skader til dem begge.
Værst gik det udover Prinz, som idag er blevet konstateret blind på sit venstre øje og lige pt. ved vi ikke om han overlever sin øjnskade da der er en overhængende chance for at øjet helt skal fjernes.
Rusty har fået skader på ben og ører, men efter overraskelses angrebet fra Prinz er han nu igen ved godt mod.
Vi afventer nu de næste par uger og ser hvad fremtiden bringer for Prinz, vi håber og beder til hver dag at han kommer sig, men som dyrlægerne har sagt er chancerne meget små.


Tirsdag.d.06.09.2011.

Vi var i weekenden en tur i Tyskland for at få vores tæve Hey-Püppi von der Nordheide parret med Emporio von My-Tee.
Vores valg af hanhund er sket over flere omgange, men vi valgte Emporio pga. hans væsen og villighed til at arbejde, derudover synes vi han er en flot hanhund så vi håber meget at denne kombination vil bringe nogle super skønne hvalpe til verden i begyndelsen af november.
Interesserede kan nu kontakte os og bliver skrevet op til hvalp. 

Onsdag.d.31.08.2011.

Der er skete meget i den lille boxerfamilie her på det sidste.
Heiki er gået i løb, hvilket betyder at vi skal have hende parret når hun er klar til det. Vi har bestemt hanhunden, men afslører det ikke før parringen er overstået og forhåbentlig med succes :-) Efter hvad de første blodprøver fra hende viser, skal vi en tur til det tyske i løbet af den nærmeste weekend.
Lille Toscana er en rigtig lille krudtugle og hun udvikler sig rigtig fint. Idag var hun til sundheds undersøgelse ved dyrlægen og der var intet at komme efter, vægten sagde 12,1 kg i en alder af 14 uger :-)
Prinz var også en tur på vægten og her skulle der helt andre tal på bordet :-) vi vidste godt at den unge herre bliver en stor fyr, men i en alder af 15 mdr. siger vægten 34,2 kg - højde 63 cm brystomfang 79,5 cm, en dejlig stor dreng :-)

Er du interesseret i en lilleboxerhvalp til nytår, er i mere en velkomne til at kontakte os, for der vil vores A-kuld være klar til at forlade reden. 


Mandag.d.01.08.2011.

Efter 4 dage med udstillinger, er der nu atter faldet ro på i det lille hjem.
Resultaterne blev lidt blandede, da vi fik alt fra good til et certifikat. Der var stor forskel på bedømmelserne, hvilket ikke burde kunne svinge så meget fra dag til dag, men det er ikke første gang vi har oplevet dette desværre.
Vi havde Rihanna von My-Tee og Prinz von der Burg Rabeneck på alle 4 dage og Heiki (Hey-Püppi von der Nordheide) på om fredagen og søndagen.
Rihanna fik 2 x Excellent, 2 x 1 vinder og 1 CK samt 2 x Very Good.
Prinz fik 2 x Excellent, 3 og 4 vinder samt Good og en Very Good.
Heiki fik 1 x Excellent 1 vinder med CK-Certifikat Res. CACIB - BIK2 samt en Very Good.
Generelt er vi meget tilfredse med de resultater som vores hunde har opnået på de 4 dage i Vejen, men man vil jo selvfølgelig altid gerne have mere :-)


Søndag.d.24.07.2011.

Så fik vi endelig det sidste medlem af familien hjem til vores lille kennel, da Toscana von My-Tee kom til Danmark.
Det tog lidt tid for vores øvrige hunde at acceptere hende i deres lille gruppe, men nu har hun allerede fået et par gode veninder i Heiki og Rihanna, imens Rusty og Prinz synes hun kan være en belastning til tider :-) dog er de begge utrolig søde ved hende.


Fredag.d.22.07.2011.

Så kom dagen, hvor vi fik svar fra BK München på Heiki's spondylose undersøgelse og resultatet kunne jo ikke være bedre, da hun fik spondylose status 0.
Dermed er Heiki klar til at indgå i avlen i vores lille kennel, vi forventer at Heiki sidst på sommeren vil gå i sin 3 løbetids periode, så hvis alt går efter planen vil vi have vores A-kuld omkring julen i år- vi glæder os rigtig meget til den næste periode i vores herlig liv med vores boxere.

Mandag.d.27.06.2011.

Vores lille kennel kan nu byde endnu et medlem velkommen til flokken, det drejer sig om lille Toscana, som vil komme hjem til os i uge 29 - dette blev vores lille sommergave til hinanden i år :-)
Toscana er købt ved kennelen von My-Tee i Tyskland, vi har allerede Rihanna fra den sammen kennel, som vi har været super glade for. Toscana er udfra en anden blodlinje end Rihanna og det er derfor hun er købt ind, som den tredje avlstæve i vores kennel.
Lige nu synes vi bare at tiden går alt for langsomt, for vi vil rigtig gerne have hende hjem i en fart.
Toscana vil være med os i Vejen til den store DKK udstilling, for at snuse lidt til de fremtidige udfordringer så kom endelig forbi vores lille telt og få en god boxersnak.
Rigtig god sommer til jer allesammen derude.


Lørdag d.25.06.2011.

Boxer gruppe Darup lagde lørdag den 25/6-2011 bane og lokaler til en avlskåring for Dansk Boxer Klubs medlemmer.
Vi havde selv vores tæve Heiki med til denne kåring, og ligesom de øvrige hunde til kåringen, bestod hun også sin avlskåring, derved er hun klar til at indgå i avl.
Hun bliver dermed den første tæve, der kommer til at føde hvalpe i kennel Atletico's regi.
Vi håber dermed at vi får vores A-kuld iløbet af efteråret, da Heiki står overfor hendes 3 løbeperiode her indenfor den næste par uger.

Onsdag d.22.06.2011.

Så har vi officielt fået svar fra DKK på Prinz's billeder af hofter, skulde og albuer.
Resultatet er som følger.
HD: B
AD: 0
OCD: 0
Ungdoms spondylose: 0
Vi meget tilfredse med resultaterne.
Prinz vil indenfor det næste år få scannet sit hjerte, samt når han fylder 2 år får taget sit endelige spondylose billed.
Vi afventer stadigvæk svar fra BK München på Heiki's endelige spondylose billed, vi håber at have svaret indenfor en uge eller to.

Søndag d.19.06.2011.

Vi har idag været til udstilling i Valby, hvor DKK's Københavnsvinder udstilling fandt sted.
Vi havde igen 2 hunde med, Rihanna og Prinz i henholdsvis hvalpe og juniorklassen. Rihanna blev udstillet i hvalpeklassen for sidste gang, da hun nu er blevet for gammel til denne klasse næste gang, det blev til et rigtig flot resultat da Rihanna blev bedste hvalp.
Prinz blev stillet i juniorklassen og gjorde rent bord med Excellent 1 V. vi siger stor tak til Charlotte Højen Olsen, for super handling af Prinz i ringen:-)

Tirsdag den 14/06-2011 var vi en tur nede og besøge dyrlæge Peter Knold, Hvor Heiki fik taget sit spondylose billed, Prinz var også med og han blev fotograferet for HD-AD-OCD samt et billed for ungdoms spondylose, som ikke viste nogen tegn på spondylose, så nu afventer vi svar fra DKK og BK München.


Torsdag d.09.06.2011.

Kenneth har over de sidste 14 dage gennemgået DKK's opdrætter uddannelse, et kursus på 32 timer fordelt over 4 dage, hvor man får en god basis indsigt i hvad det kræver at være opdrætter i dagens Danmark.
Vi vil løbende fortsætte med at uddanne os indenfor forskellige områder, da vi er af den holdning, at man altid kan lærer nye ting.
Næste uddannelse for os bliver det grundlæggende jura kursus, som DDK også udbyder til opdrætter og hundefolk, dette bliver til efteråret når DDK udbyder det igen.


Søndag d.05.06.2011.

Søndag gik turen til Tyskland og til CACIB udstillingen i Neumünster.
Rihanna blev udstillet i hvalpeklassen for gule tæver og Prinz blev udstillet i juniorklassen for tigret hanner.
Rihanna fik VV1 for 3 gang ud af 4 udstillinger og Prinz kronede sin fødselsdag med at blive 3 V i juniorklassen.
Det var en meget varm dag i det tyske og hundene var mærket af heden, men alle hunde på udstillingen kom godt igennem hele dagen, vi ser allerede frem til næste gang vi skal afsted med vores hunde og det bliver om 2 uger til Københavnsvinderen i valby.

Lørdag d.21.05.2011.

Lørdag gik turen til Sjælland, hvor boxer gruppe Darup holdte sin udstilling, vejret var perfekt og alle var mødt op med højt humør.
Vi havde 2 hunde med på udstillingen, denne gang, Rihanna blev stilt i hvalpeklasse tæver og Prinz blev stilet i juniorklassen for hanner - vores resultater kan læses under udstillinger - Der var 3 tæver i Rihanna's klasse og 11 hanner i Prinz's klasse, så efter en dejlig eftermiddag tog vi tilfredse hjem til det jyske igen :-)

Søndag d.08.05.2011.

Så er vi kommet hjem, efter en dejlig weekend i Dortmund.
Det var første gang vi deltog på en VDH Europasieger og med stor succes.
Rihanna von My-Tee stillede op i hvalpeklassen for gule boxere, og den vandt hun. 
Det var første gang nogensinde at vi udstillede på en VDH Europasieger udstilling, så vi er meget stolte af at kunne vinde hvalpeklassen.
Prinz von der burg Rabeneck stillede op i juniorklassen og fik den bedste bedømmelse SG (Sehr gut), dog rakte det ikke helt til at komme i vinderklassen.
Bedømmelserne fra Dortmund kan du læser under menuen udstillinger.


Torsdag d.05.05.2011.

Vi står for at skulle på udstilling igen med Rihanna og Prinz, denne gang går turen til Dortmund, hvor vi udstiller på VDH-Europasieger-Show den 8 maj. Der er tilmeldt omkring 100 hunde, så konkurrencen er stor, men vi tror endnu engang på gode resultater for vores hunde.

Vi har også fået bestilt de afgørende sundheds undersøgelser for vores tæve Heiki, som mangler at blive undersøgt for spondylose. Dette bliver hun den 14 juni, i samme omgang bliver Prinz HD-AD-OCD undersøgt, vi er slevfølgelig spændte på resultaterne, men vi må væbne os lidt med tålmodighed.

Vi har valgt at tage DKK's opdrætter uddannelse og vi skal derved på kursus i maj og juni måned, derefter begynder vi mere intenst at forberede os på vores første kuld hvalpe, som efter planen vil komme sidst på året 2011.


Lørdag d.08.04.2011.

Så havde vi igen Rihanna og Prinz en tur på vægten hos dyrlægen for at kunne følge med i deres udvikling.
Rihanna vejede 20,7 kg, imens Prinz vejede ikke mindre end 31,7 kg og må indrømme at det overraskede os en smule, godt nok ved vi at de begge vokser fint og godt, men at man som 6 mdr er over 20 kg og som 10 mdr vejer over 31 kg overrasker os lidt, vi må erkende, at de små alt for hurtigt bliver for store :-)


Søndag d.03.04.2011.

Vi har idag været på DKK's udstilling i Tønder og det blev en fantastisk oplevelse for os.
Vi havde Rihanna von My-Tee med på udstilling for første gang, hun blev stillet i hvalpeklassen og hun gjorde det perfekt og blev racens bedste hvalp, hvilket vi jo intet havde at indvende imod. :-)
Prinz von der Burg Rabeneck var på sin 3 udstilling, men første gang i juniorklassen, trods at han ikke var i hopla fik han alligevel Excellent og blev 3 vinder, vi var meget tilfredse med dangens resultater.
Næste gang vi udstiller vores hunde bliver det i Tyskland i maj måned.


Fredag d.18.03.2011.

Var idag et smut forbi dyrlægen og låne vægten.
Prinz 9 mdr. 30,4 kg, Rusty 29 mdr. 32,9 kg, Heiki 21 mdr. 24,9 kg og Rihanna 6 mdr. 18,9 kg, så vores skønne boxer flok har det rigtig fint bedømt udfra vægten:-)
Derefter har dagen idag stået på hygge i haven, det er jo herligt at foråret er på vej.
Træningen med vores hunde går rigtig godt, vi er super glade for at træne i Dobermann klubben i Odense nu, vi har fået en super støtte af hele gruppen med vores projekt om at Kenneth og Prinz bliver de første til at opnå en IPO1 prøve fra en kørestol.
Med den udvikling som Prinz er inde i lige nu er en færdselsprøve (FP) ikke langt væk, vi håber at kunne tage denne prøve sidst på sommeren, vi skal nok oplyse om hvornår vi går til prøve her på siden senere.
Heiki er begyndt på hendes C-arbejde, men hun vil hellere lege med den store mand endnu, til sidst lykkedes det os at få hende til at lave et pænt bid efter et stykke skind.
Lille Rihanna er startet på hvalpeholdet og det er super spændende for den unge dame, som nyder ene tiden med Mette og fremtiden ser godt ud for dem, da Rihanna er fuld af gode drifter.
Rusty er med for hyggens skyld, han holder meget af at komme med ud på pladsen, hvor det dog kun bliver til lidt hygge træning. 


Søndag d.13.03.2011.

Vi har nu fået startet træningen op af vores hunde og idag var det så første gang at Rihanna var med på banen. Det blev en herlig oplevelse for den lille pige, hun viste meget gåpåmod og var klar fra starten.
Prinz er ved at blive kørt i stilliling til sin færdselsprøve, der er dog et par små problemer der arbejdes på endnu, for han er ikke glad for at far kører fra ham, men vi er sikker på at det hele kommer til at sidde i skabet i løbet af sommeren.
Der kommer mere her på siden om hvornår vi regner med at stille op til prøver med vores hunde.

Søndag d.13.02.2011.

Så har vi været på den første udstilling i 2011, Det blev DKK udstillingen i Fredericia d.12.02.11.
En super dejlig dag med vores hunde og venner.
Prinz klarede sig rigtig godt i hvalpeklassen og blev 1 vinder. Heiki fik very good i mellemklassen, så også super for hende.
Rihanna var med inde til udstilllingen selvom hun ikke skulle udstilles for at mærke stemningen, det klarede hun bare til UG. Kiggede ligt rundt men lagde sig bare til at sove og slappede af det meste af dagen.

Vi har lavet et nyt emne her på siden som hedder avlshanner.
Her vil i kunne se disponible hanner fra udlandet, som vi har boende fra andre kenneler vi har et samarbejde med.
Hannerne vil kunne stå til rådighed for jer der er interesseret i dem, imens de er boende hos os her i Danmark.


Tirsdag d. 18.01.11.

Vi er nu kommet godt ind i det nye år og alle vores hunde trives.
Endelig er sneen væk og vi er nu kommet igang med træningen af vores hunde, som vi håber vo kommer til at tage nogle brugsprøver med i løbet af 2011.
Heiki er i øjeblikket i løbetid, så det giver lidt udfordringer i det lille hjem, men perioden er gået godt for hende og hvis hun går igennem hendes sundhedsundersøgelser til juni - jamen så forventer vi hvalpe til efteråret - LÆS mere under hvalpe her på siden.

Mandag d. 27.12.10.

Forberedningerne til udstillingssæsonen 2011 er så småt igang.
Vi har nu tilmeldt os DKK's udstilling i Fredericia lørdag den 12/2-2011, vi har tilmeldt Prinz i hvalpeklassen samt Heiki i mellemklassen, vi glæder os selvfølgelig til at få endnu en bedømmelse på vores hunde og håber også det bliver en perfekt start på 2011 sæsonen.
I vil her på hjemmesiden løbende kunne følge med i vores udstillingsprogram, som i skrivende stund endnu ikke er helt færdig gjort.

 

Søndag d. 26.12.10.

Så har vi fået lille Rihanna hjem og hun har nu været ved os i 2 uger. Hun er en dejlig lille kruttønde med masser af energi. Alle de andre 3 accepterede hende som en del af flokken, og der bliver leget på livet og løs meget af dagen, så der er gang i det lille hjem.
Juleaften var alles første jul sammen og den gik rigtig godt. Rihanna og Rusty var meget interesseret i juletræet, Rusty i julepynten og Rihanna i juletræet, som også fik sig nogle ture i løbet af aften, dog blev intet julepynt ødelagt.
Heiki og Prinz var mest at finde i køkkenet, hvor der blev lavet mad, det kunne jo være der røg noget på gulvet som kunne spises.
Gaveoppakningen gik med hjælp fra især Rusty og Rihanna, som synes papiret var skønt.
Rihanna brugte det meste af aften på at lege med en papkasse hun kunne flå i stykker, selv da de andre var gået omkuld forsatte hun med papkassen, til sidst kunne hun heller ikke mere og vi hørte intet til hende resten af aften samt det meste af natten.Mandag den 29-11-2010

Mandag den 29 november blev vores hundeflok øget med endnu en hund, da vi indgik en aftale med kennel My-Tee om at vi kunne købe Rihanna Von My-Tee.
Rihanna er en super skøn gul tæve som på sigt skal indgå i vores avlsprogram. Vi glæder os meget til at få Rihanna hjem til resten af flokken og hun vil krydse grænsen til Danmark lørdag den 11 december.
Vente tiden er nu meget lang, men gode ting er værd at vente på :-)

Montag 29. November, hat unser Rudel Hunde von einem anderen Hund erhöht, wenn wir eine Vereinbarung mit Zwinger My-Tee, wir könnten Rihanna von My-Tee kaufen getreten.
Rihanna ist ein super Schätzungen gelbe Hündin schließlich in unser Zuchtprogramm aufgenommen werden. Wir freuen uns auf Rihanna zu Hause für den Rest der Packung zu bekommen und sie wird die Grenze nach Dänemark Samstag 11. Dezember Kreuz.
Die Wartezeit ist nun sehr lange, aber guten Dinge sind das Warten lohnt sich :-)


Lørdag den. 27-11-2010

Lørdagen gik med jule udstillingen i Boxer Gruppe Viborg, trods det hårde vejr havde mange alligevel taget turen ud i sneen og kørt til Bjerringbro til årets sidste udstilling i Danmark.
Selvom der var blevet ændret på dommerne i sidste øjeblik valgte vi alligevel at udstille Heiki og Prinz.
Heiki var tilmeldt i mellem klassen for tæver og hun gjorde det virkelig godt og endte med at blive 3 vinder, hendes bedste resultat indtil nu.
Prinz var for første gang med på en udstilling og han blev bedømt i babyklassen og fik en super bedømmelse og blev 2 vinder i klassen, så alt ialt havde vi rigtig dejlig dag med vores hunde og boxervenner i Bjerringbro.

Der skal også lyde et stort tillykke til Donna og Morten med 1 pladsen i mellemklassen for tæver, de leverede et flot stykke arbejde på dagen.


Samstag ging an den Weihnachts-Show in Boxer-Gruppe Viborg, trotz der widrigen Wetterbedingungen hatten viele noch die Reise über den Schnee und getrieben Bjerringbro die letzte Show in Dänemark.
Auch wenn es schon bei den Richtern in der letzten Minute geändert worden entschieden wir uns dennoch auf Heiki und Prinz zeigen.
Heiki waren in der Klasse für Hündinnen eingeschrieben und sie tat wirklich gut und endete als 3 Siege, ihr bisher bestes Ergebnis.
Prinz war das erste Mal auf einer Ausstellung, und er war in Babyklasse bewertet und hat eine super Qualität und wurden 2 Siege in der Klasse, so dass alle total, wir wirklich schöner Tag war mit unseren Hunden und Boxer Freunde in Bjerringbro.

Es muss auch sagen, riesigen Glückwunsch an Donna und Morten mit 1 Schlitz in der mittleren Klasse für Hündinnen, lieferte sie eine gute Arbeit am Tag.


Søndag den. 21-11-2010

Vi har fået Rusty's spondylose resultat tilbage fra Boxer klubben i München og dommen er at Rusty har fået grad 3 i spondylose, derved har vi fået bekræftet vores bange anelser, men han skal nu have et super boxer liv i vores hjem.


Wir haben Rusty's Spondylose Ergebnis wieder aus Boxer Club in München hat und die Überzeugung war, dass Rusty wurde vom Grad 3 in Spondylose, so haben wir unsere Befürchtungen bestätigt, aber er muss jetzt ein super Boxer lebt in unserem Haus.


Søndag den. 14-11-2010.

Vi har nu modtaget regningen fra Boxer klub München for at få Rusty's spondylose billeder undersøgt, vi venter nu med spænding på hvad dommen bliver for Rusty, vi ved allerede nu at han ikke er spondylose fri, så vi venter kun på at få at vide hvor slemt det er står til med ham, men der er ingen tvivl om at han aldrig vil komme til at indgå nogen form for avl, desværre.

Wir haben nun die Rechnung vom Boxer Klub München zu bekommen Rusty's Spondylose Bilder studierte empfangen, wir warten jetzt mit Vorfreude auf das, was Entscheidung wird zu Rusty, wissen wir bereits, dass er nicht Spondylose frei, so dass wir warten nur darauf, erzählt zu werden, wo schlimm es ist, mit ihm zu stehen, aber es besteht kein Zweifel, dass er nie in jede Art von Zucht geben, leider.

Søndag den.14-11-2010.

Vi havde besluttet os for at det var slut med udstillinger for i år, men planerne blev ændret en smule, så vi udstiller vores tæve Heiki og vores nye hvalp Prinz, det lørdag den 27/11-10 i Bjerringbro til Boxerklubbens juleudstilling.
Vi er selvfølgelig spændt på at få vores første bedømmelse på Prinz, det vil jo give os en idë om hvad vi kan forvente os af ham i fremtiden. 

Wir hatten beschlossen, dass es vorbei war mit Ausstellungen in diesem Jahr, aber die Pläne waren ein wenig verändert, so dass wir stellen unsere Hündin Heiki und unsere neuen Welpen Prinz, an diesem Samstag 27/11-10 in Bjerringbro zu Boxer Club's Christmas Show.
Natürlich sind wir gespannt auf unsere erste Einschätzung der Prinz zu bekommen, wird es in der Tat geben uns eine Vorstellung von dem, was wir von ihm in Zukunft zu erwarten.


Lørdag den. 06-11-2010

Lørdag blev dagen da vores lille hundeflok fik et nyt medlem da Prinz kom hjem fra det sydtyske.
Prinz første køretur blev på ikke mindre end 942 km og dem klarede han til perfektion, var en smule utyrg i starten, men blev hurtig dus med bilen og den lyde.
Mødet med vores to andre hunde gik over alles forventninger, Rusty sagde pænt goddag og var derefter ikke synderlig interesseret i det nye medlem af familien, men derimod Heiki, har det nye medlem været lidt af en prøvelse, Heiki er en meget bestemt ung dame som har det bedst når hun kan bestemme, men det er Prinz ikke helt enig i, da han gerne vil gå sine egne veje, men indtil videre går det rigtig godt med dem alle tre.
Vi havde oprindelig en plan om også at hente Prinz's kuld søster Polly med hjem, men da vi i heiki har en alfa-tæve fungerede det ikke med endnu dominant dame, så i samråd med opdrætteren blev vi engie om ikke at tage Polly med hjem da det ville give alt for mange problemer på sigt med de to bestemte damer.
Vi siger en stor tak til Volker og Monika for deres professionelle indstilling og rådgivning som opdrættere, det har været en helt speciel oplevelse at købe hund igennem dem.

Samstag war der Tag, an dem unser kleines Rudel Hunde ein neues Mitglied bekommen, da Prinz nach Hause kam aus dem südlichen Deutschland.
Prinz ersten Reise war nicht weniger als 942 km und die er bis zur Perfektion tat, war ein bisschen utyrg zunächst aber bald vertraut mit dem Auto und den Klängen.
Das Treffen mit unseren anderen beiden Hunden ging alle Erwartungen, Rusty sagte hallo schön und war dann nicht viel Interesse an dem neuen Mitglied der Familie, sondern Heiki, das neue Mitglied hatte etwas von einer Überprüfung wurde Heiki ist ein sehr bestimmt junge Dame, die sind am wohlsten, wenn sie entscheiden können, aber es ist nicht ganz einverstanden Prinz, da er seinen eigenen Weg gehen will, aber so weit sind die Dinge wirklich gut mit ihnen alle drei.
Wir hatten ursprünglich einen Plan, um auch herunterladen Prinz Schwester Polly mit nach Hause nehmen, aber wenn wir Heiki hat eine Alpha-Hündin war nicht da für eine andere dominante Weibchen, so dass in Absprache mit dem Züchter, waren wir nicht auf Engie Polly nehmen mit nach Hause nehmen als es gäbe zu viele Probleme auf der Flucht mit zwei bestimmten Damen.
Wir sagen ein herzliches Dankeschön an Volker und Monika für ihre professionelle Einstellung und Beratung als Züchter, es ist ein ganz besonderes Erlebnis, einen Hund durch sie zu kaufen gewesen.
Dem vi allesammen gerne vil vinde.