• Verona von My-Tee

    Verona er en af vores udstationerings hunde, som nu er godt 3 år og har prima sundhed, så vi ser meget frem til det kommende kuld hvalpe.

  • Ozzy Optima Grata

Vi kan nu bekræfte at der kommer hvalpe efter kombinationen Ozzy og Verona. Lørdag den 27/12-2014 blev verona scannet og der var "fuldt hus" som dyrlægen sagde, hans vurderede at der ville komme imellem 8-10 stk, hvilket vi er super glade for.

Sidste gang Verona blev parret gik hun desværre tom, så det er ekstra glæde for os at hun er drægtig og så med vores egen Ozzy

 

Verona og Ozzy havde deres første date lørdag den 29 november og den blev fuldt op af endnu en succesfuld date søndag den 30 november, hvis alt går efter planen vil der komme små boxerhvalpe den 31 januar 2015.

 

Verona er en stor godmodig tæve, som har et skønt temperament og prima sundhed. Hun er nu 3 år gammel og dette vil blive hendes første kuld hvalpe.

Veronas sundhed er som følger: HD:(A/B)=B Hjerte: 0 spondylose 2,5 år gammel 0 albuer: 0

Ozzys sundhed er som følger: HD:(A/C)=C, Hjerte: 0, ungdomsspondylose (16.mdr) 0, albuer:0

Grunden til at vi har valgt at bruge Ozzy, er den simple årsag, at vi syne de to er en rigtig godt match, så de mangler Ozzy har, har Verona og omvendt.

Ozzy var far til vores C-kuld, et kuld vi har været meget tilfredse og stolte over, så vi håber selvfølgelig på at dette også vil ske med d-kuldet.

 

Er man interesserede i en lille boxerhvalp - kan man nu rette henvendelse til os.

Kenneth : 3131 3630

Mette: 2467 6839